ARTISTER 2021

Tandem Fra Verdens Ende Transaxion Kurs A Mess Dunkel Stig Møller Band Carina Muller Sound of glass Fedtstof SØNTH presents: Cecilie Penney & Ingefred Moon God Rumhelt Vaughn Meter Trypical Cumbiar Harry Eucrow Center Of the Earth Carnival Dogs KATTHEM Dansk Beatboxforening Midnight Jam

Fra Verdens Ende

Tunge underfundige klangfladerDunkel

Bas som du ikke har oplevet det før


Kurs

Ung fremadstormende indie


Transaxion

Lokalforankret Prog.Rock


Stig Møller Band

Stig Møller:
Startede som folkesanger i 1960'erne. I København var Las Vegas scenen, men Stig rejste også rundt i Europa. I slutningen af 60'erne var Stig med til at danne STEPPEULVENE, og senere igennem 1970'erne var Stig med i grupper som: Kajs Camping - Skousen/Ingemann - Starfuckers - Skjald m.fl., og det er også blevet til egne LP-udgivelser og eget orkester, nemlig: Stig Møller Band. Igennem diverse grupper har Stig Møller placeret sig som solist Aktuel udgivelse: " S I K K E E N D E J L I G D A G "

Peter Ingemann:
Oprindelig jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960'erne blev kontakten til rock- scenen resultatet, der gjorde Ingemann til el. -bassist og sanger i Young Flowers. I løbet af 1970-80 satte Ingemann sit præg på grupper som: Skousen/Ingemann - No Name - Røde Mor - Drops og Bellami. AKTUELLE BANDS: DREAM CITY * COPENHAGEN JAZZ * STIG MØLLER BAND Det er blevet til adskillige LP-indspilninger både med selvstændige numre fra de grupper Ingemann tilhører, og som studiemusiker for diverse solister. I dag spiller Peter Ingemann "Power-blues" og "Syre-rock" med Young Flowers Reunion, er med i Stig Møller Trioen og er begyndt at spille jazz igen med Copenhagen Jazz.

Hans Fagt:
Spillede i mini-big bandet Blast hvor Hanne Boel sang. Han er uddannet på Berkerlee i USA og vi møder ham i Kim Larsen´s Bellami fra Forklædt som Voksen og frem til Kielgasten. Hans er også med i Kim´s efterfølgende band Bell Star. Nu spiller Hans Fagt med os og han sidder også bag trommerne hos PÅ SLAGET 12. Hans Fagt laver også workshops for firmaer og kurser hvilket han gør med de evner man også nyder godt af på RYTMISK MUSIKKONSERVATORIUM

Jens Haack:
Startede sin musikalske karriere på Københavns Hovedbanegård i 1972. I 1977 blev han professionel musiker og har siden været et kendt navn på den danske musikscene. Mest kendt er han som Moonjams oprindelige saxofonist, med den helt særegne og karakteristiske lyd. Nu er Jens en del af Stig Møller&Peter Ingemann Band


Carina Müller & Band

Lokal sangskriver med det gode hold bag sig


Sound Of Glass

Et glasorgel Bygget af 800 flasker krydret med ekvilibristiske musikere


Center Of the Earth

Stoner med roden i Elværkets mørkeste afkroge


SØNTH presents: Cecilie Penney & Ingefred

ngefred er Mai Skjødt’s nye solo-projekt. Universet er elastisk og strækker sig fra sangbare melodier til nysgerrige avantgardistiske lyde. Grundpillen er fragmenterede lydflader, vokaleffekter og en malstrøm af synth. Ingefred har en bred musikalsk baggrund, der bl.a. strækker sig fra klassisk violin til korsanger til indie rock keys. Hun har i gennem flere år været aktiv i forskellige upcoming indierock og pop projekter og bl.a. turneret Europa tynd med et maltesisk band. Efter en rygskade begyndte hun at eksperimentere med Ableton Live og har siden da arbejdet sig dybere og dybere ned i det elektroniske kaninhul. Fælles for alt hun laver er en uhøjtidelig og umiddelbar tilgang til musik for “Hvis det ikke erærligt, så kan det være lige meget”
Cecilie Penney er en dansk/irsk billedkunstner, komponist og musikproducer baseret i København. Hendes kompositioner er bygget op af glitch-passager, synthesizere og field recordings mixet med cut-up vokal-samples. Lyden bærer præg af en interesse for manipulation af stemmen og processering af organiske og syntetiske lyde. Cecilie er tidligere forsanger i synthpop-trioen Got No Filter og en del af det feministiske kollektiv og pladeselskab SØNTH sammen med artisterne ALOO, Excelsior og Sofie Birch. Hun har spillet på adskillige venues i Danmark og Skandinavien både med Got No Filter og som solo-artist. Cecilie Penneys seneste udgivelse udgør nummeret “Hope Pt. 1” - en del af SØNTHs album “15 Waves For Ciani”, som er en tribute til synthesizer-pioneren Suzanne Ciani. Hun udgiver desuden sin debut-EP i sensommeren 2021.


Moon God


Rumhelt

Er helt sin egen.. Oplev det Først I Elværket!


Trypical Cumbia

Skal der være fest så lad der være fest!


Harry Eucrow


Fedtstof

Fra hekseafbrænding og skovvæsner, til Selvrealition.. Vi giver dig Fedtstof.


Vaughn Meter

Drop det der genre halløj... Vokal, bas guitar, trommer, rhodes, klaver, saxofon


A Mess

Indie Rock | She/Her | A One-Woman Army | Arsenal: Guitar & Femi Fuel.


Carnival Dogs

Ørkenrock fra Elværket


Katthem

Pigepunk fra Gøteborg


Chronicle

Forbered dig på en oplevelse. Chronicle er melodisk Death Metal i højeste Gear


Dansk Beatboxforening

Et hold at af Beatboxere fra absolut øverste hylde


MIDNIGHT JAM

Circus Midnight Jam Leverer soloer til din fadøl....


TANDEM

Tandem er en ung rap-duo, der skider på hiphop og tisser siddende. I stedet for blær om penge og stoffer og nedsættende tekster om kvinder, rapper de om mental sundhed, seksualitet og alle de overvejelser, der kommer med at være ung. Det klassiske hiphop-look har de skiftet ud med øjenmakeup og rød neglelak. Duoen ligner et indieband, men tag ikke fejl – Tandem er noget helt femte. Deres elektroniske lydunivers spænder mellem blødt og aggressivt, imens teksterne reflekterer unge menneskers følelsesliv som et pendul mellem det sårbare og det selvsikre. Tandem trækker inspiration fra et hav af stilarter, og de mange små brudstykker bliver holdt tæt sammen af den stærke ’her-er-jeg’-attitude, som de to drenge har taget med sig fra den mainstream hiphop. Alt dette kolliderer i det energifyldte ritual, der er Tandems sceneshow.