OM FESTIVALLEN

Hvert år står Musikhuset Elværket for Helsingør Festivalen. Her præsenteres den samme brede vifte af genrer, som vores øvelokaler gør, for det meste med bands fra både ind- og udland. Som regel er der også nogle få større navne end til de andre arrangementer.

men stadigvæk side om side med alternative bands og amatørbands. Til festivalen bliver alle husets scener taget i brug. Normalt er det kun lille sal, der bliver taget i brug af hensyn til lydisolering. Vel mødt til en festival i musikkens tegn.


PRAKTISK

Festivalen afholdes i Musikhuset Elværket Rosenkildestien i Helsingør Der vil kunne købes mad og drikke til fornuftige priser. Der er kun adgang på Festivalen og for betalende gæster med gyldig billet. • Der kan købes alkohol af personer over 18 år. Barpersonalet har pligt til at bede om ID-legitimation i alle tvivlstilfælde. Det er ikke tilladt for voksne over 18 år at købe eller udlevere alkohol til unge under 18 år Sikkerhedspersonalets anvisninger skal efterkommes Crowdsurfing, stagediving, moshing og andre fysiske publikumsaktiviteter er naturligvis tilladt, men vis hensyn og følg altid de ansvisninger du får af personale eller sikkerhedsfolk. Vi glæder os til igen at holde verdens fredeligste festival med jer.